۹ پاسخ

عزیزم مای بی بی خوبه

من همیشه بسته های کوچیک میگیرم که قیمتش کمترروی من تاثیربزاره مثلا۱۲تایی مای بی بی میخرم ۲۲تومن😁😁

پسرمنم ۷۸۰۰ هست ۳ میبندم.بسته جدید سایزش یکم بزرگتره

خیر نبینن تند تند گرون میکنن ... شوهر منم دیروز یه مای بی بی سایز ۳ گرفت به ۸۲ تومن😥😥
شوهرم به دخترم میگف باباجان زود بزرگ شوآ

سلام
من مای بی بی و مولفیکس و کوکومی استفاده میکنم.مای بی بی سایز ۳ ۳۸تا داره و قیمتش ۷۶ تومن هست.چند روزقبل مارک او بی بی رو بهم معرفی کردن ۳۴ تا قیمتش ۴۸تومن هست اما استفاده نکردم.امتحان کنید

من هنوز رو سایز ۳ ام
رو جدید ها وزنش هم تغییر داده؟
از چند کیلو نوشته؟

من اصلا راضی نبودم.مرسی عااالیه

تووووروخدا؟؟؟؟
ای واااای من
منم مولفیکس میبندم
ولی قبلا خریده بودم، الان دارن تموم میشن😭😭😭😭😭😭

منم چهار می‌بندم.ولی شوهرم قدیمیش رو پیدا کرده بود ۷۵هزار .اینا خوبه.
ببم هم خوبه من راضی ام