۶ پاسخ

سلام برا هوش و ذهنشون خوب نیست ولی منم شده که هرکاری کردم باز یه چی شده که چشمم خورده

ببرینش یه جایی که نتونه نگاه کنه چون هنوز ذهنش قدرت درک مفاهیمونداره روش اثر بلند مدت داره

مشکلی نیست عزیزم منم هرکاری میکنم نگاه میکنه

عزیزم دختر کوچولوی منم نگاه میکنه خیلی هم علاقه داره دختر بزرگم که الان 8 سالشه از بچگی نگاه می‌کرد الانم فوق العده باهوش و خلاقه و از نطر صحبت کردن و دایره لغات از تمام همسنای خودش خیلییی بالاتره ومن فک میکنم بخاطر دیدن تی‌وی هست حالا ند سال آینده میان میگن آنقدر خاصیت داره بزارین ببینن این بچها دارن تو قرن تکنولوژی زندگی میکنن چه ایراد داره

مگه دیدن تلویزیون چه ایرادی داره ؟

والا پسر منم سه ماهشه نگاه میکنه