۵ پاسخ

اصلا ریسک نکن چون دوستم رحمش پاره کردن نشد زایمان کنه بعد سزارینش کردن انگار دو درده شد همه شکم هم واژن

ب ربسکش نمی ارزه و بیشترپاره میشی حتی بخاطرتنگی لگن ممکنه ب بچه فشاربیاد ریسک نکن

بنظرم به ریسکش نمیارزه شاید از اونایی باشی ک درد طبیعی رو میکشن ولی چون بچه نمیتونه بیاد و آخر سزارین میشن من جات باشم میرم سزارین میکنم

بله من لگنم علاوه بر کوچیک بودن یه زایده هم داشت که سر بچه گیر گرده بود ماما همراه خیلی خوبه اون با دستش سر بچه رو رد کرد

سلام خانمی معاینه چجوری بود?دردداشتی یان???