۸ پاسخ

خودسربهش دارو نده زردی چیزی ک همه بچه هادارن انقدنترسید اگ دیدی زرده ببرش دکتر براساس درجشه ک قطره میدن

سلام‌الان قطره بهش نده زوده خودت فقط عرق کاسنی و‌بیدمشک‌بخور بجای اب همش عرق بخور،مرتب شیر بهش بده تا نگیره،البته بچه ها تا سه چهار روز‌بعد زایمان زردیشون مشخص میشه،انشاللع که زردی نگیره

فقط با عرق کاسنی بشورش اصلا آب بهش نزن خودتم مرتب خنکی بخور

گرمی اصن نخور خودت روزی یه لیوان ترنجبین دم کن صاف کن بخور. عرق کاسنی هم بعد هر غذا بخور ماست بخور

مگه گرفتن زردی یا نگرفتنش دست شماست،زردی مربوط به خون بچه و کارکرد کبد میشه تازه اگرم زردی داشته باشه قطره تاثیری نداره فقط با نور مخصوص خوب میشه

بیا بگو زایمانت چطو بود؟؟

استرس نداشته باش زیادم بهش فک نکن... فقط مواظب خوراک خودت باش که زردی نگیره

سر خود اصلا چیزی نده