۴ پاسخ

منم تو همین هفته ها که میگی یه روز یچم تکون نخورد صبح پاشدم دوساعت دیدم خبری نیست طاقت نیوردم رفتم بهداشت صدا قلبشو شنیدم

نه عزیزم اگ حرکاتش ضعیف شده یعنی بچه خوابه..چون جنین از 24ساعت .20ساعتشو خوابه.و تو خواب هم دست و پایی تکون میده.

سلام عزیزم دیگه داره جای تنگ میشه حالا مثلا من ۳۴ هفتم بچم دیگه نمیتونه مثل قبل تکون بخوره خیلی کم بیشتر یا خودشو جمع میکنه یا سفت میکنه همین

من تو هفته شما اینجوری شدم اگه خیلی نگرانی برو قلبشو چک کن عزیزم