۹ پاسخ

سلام عزیزم من نداده بودم رفتم برای واکسن از کسی که میخواست واکسنو بزنه پرسیدم باید قبلش استامینوفن میدادم گفت نیازی نیست اومدم خونه بهش هر ۴ساعت دادم

سلام مامانی. من تو نت خوندم که نباید بهش بدی چون نمیزاره واکسن اثر کنه. ببرش بیارش بعد واکسن بده

عزیزم بهتره که ندی هرموقع زدی بعدش بهش بده

عزیزم قبل اینکه ببری بهداشت بهش بده

یکی میگه بدین یکی میگه ندین تأثیرواکسن ازبین میره...منم ندادم بعدش دادم

سلام اره نیم ساعت قبل استا بده بعدهم هر چهار ساعت باهمون نیم ساعت قبل حساب کن

من به پسرم دادم قبلش ورفتم کمتر اذیت شد یعنی اصلا واسه من تب نکرد

اره عزیزم حتما بهش بده دو برابر وزنش بهش بده

بله عزیزم شب بهش بده