۵ پاسخ

بله عزیزم امکانش هست خودت چیزای آبکی چای و سوپ بخور ک به بچه شیر میدی برا بچه خوبه بد هر چند ساعت هم دمای بدنشو چک کن و هر چهار ساعت بهش استامینوفن بده و اگه خدای نکرده تب کرد با گلاب آب یا بهار نارنج پاشویه کن و تب حتما پاین میاد نگران نباش و خودت اگه بچه تب داره بغلش نکن خوب نیست یا پدر بچه بغلش کنه یا هرکسی ک پیشت هست انشاالله ک تب نمیکنه

یس مواظب باش استا هر چهار ساعت بده

بله عزیزم بخاطرواکسنشه هرچهارساعت یه باربهش استامینوفن بده اگه تبش رف بالاپاشویش کن

اره عزیزم باید دمای بدنشو حتما چک کنی .

اره امکانش هست یهویی میره بالا مراقب باش