۱۱ پاسخ

مامان شاهان نگران نباش همه ي مامانا هر كدوم يه حور دغدغه بچشون و دارن
شاهان عزيز هم اين طوري نميمونه شما همه چيز و امتحان كن ايستاده شير دادن . خوابيده، دراز بكشي بعد شير بخوره يا حتي اون محيط و عوض كني شايد دوست داره تو ارامش و سكوت شير بخوره شابد هم يه موسيقي ارامش بخش خوب باشه واسه شير دادن. اميدوارم تونسته باشم راهنماييت كنم.

سلام عزیزم.مامان شاهان گل پسر من الان مشکل شیرخوردنش مثل شاهان شده.الان من سوالتون رو دیدم برا دوماه قبل بوده.میخواستم بدونم مشکلتون ایشالله حل شده.اگع آره چجوری.پسر من به هیچ عنوان سینه ام رو تو بیداری نمیگیرع

سلام عزیزم نگران نباش من دخترم وقتی سینمو نمیکیره بلند میشم ایستاده شیر میدم و راه میرم این جوری خیلی خوب میخوره شما هم امتحان کن .

بعضی بچه‌ها وقتی در کنار شیر مادر باشیشه هم شیر میخورن میبینن که انرژی کمتری برای مکیدن لازمه و شیشه رو به سینه ترجیح میدن

من تجربه شیشه و شیر خشک ندارم اما یه مدت دخترم خیلی سخت شیر میخورد یه هفته ای گذست متوجه شدم دیگه دوست نداره تو بغل شیر بخوره و دوست داره رو زمین دراز بکشه و بخوره! یهویی اینطوری شد و نمیدونم چرا اما واقعا علتش همین بود.. حالا یک ماهی میگذره و تو هر دوحالت میخوره هم بغل هم دراز کشیده

میگم شما هم دقت کن شاید اگر موقعیت و شرایط رو تغییر بدی بخوره ان شاالله😊

سلام پسرمنم همینطوریه الان یک ماهه ک کارمن شده دوشیدن شیرم بریزم تو شیشه تو بیداری بهش شیشه میدادم و شب سینمونمی حالاتوبیداری هم شیشه رو نمی گیره

خب شیشه دادی دیگه معلومه سینه نمیخوره
شیشه رو قطع کن کامل وگرنه دیگه کلا تو خواب هم نمیخوره و شیرخشکی میشه کلا

خب همونه گلم مزه شیرخشک رفته زیرزبونش دیگه ازشیرخودت زده شده

پسر من اینجوری بود راه برو بزار سینه تو بگیره بعد بشین بزار شیر بخور

منم همین مشکلو دارم..بلاخره بچتون شیرشو تو بیداری هم خورد؟؟؟

سلام عزیزم علائم رفلاکس پنهان!!منم همینکاررومی کنم شیرخودمومیدوشم تو شیشه بهش میدم ولی شیشه روهم تو بیداری نمی گیره !!!بهتون چندماهه و زنش چنده؟؟؟ت