۴ پاسخ

این امکان وجود داره که نوزاد شما دچار مشکل گوارشی باشه. دختر من هم یک تایمی این مشکل رو داشت. اگر نوزاد دچار ریفلاکس باشه این حالت میتونه پیش بیاد.
حتما به یک متخصص گوارش نوزادان مراجعه کنید. این حالت نوزاد شما قطعا یک جواب پزشکی داره. راه حل رو خرافات جستجو نکنید.

این حالت وقتی نوزاد به دوماهگی برسه برطرف میشه

سلام احتمال زیاد بچه شما ترسیده از چیزی شاید تو خواب یهو بلندش کردین یا صدای زیاد موقع خواب و ... اگه چشم نظر داسته باشه کنارش بهتره و حتما حتما سعی کنین ترس بچه رو اگه خانواده بلدن بردارین در غیر این صورت ادم مطمئن بدین

سلام
احتمالا دختر شما از چیزی ترسیده مثلا توی بیداری تند بلندش کردین از زمین یا بالا و پایین انداختینش باعث شده توی خواب هم احساس ترس توی وجودش بمونه اگه اینکارارو انجام میدین انجام ندین