۹ پاسخ

عجله نکنین پسرمنم این طور بود همش تخت میخوابید بعد ۴ ماهگی الان همش به پهلو میشه همشم مواظب باید باشم نیفته رو شکم تو خواب خفه شه خدای نکرده البته غلت یاد گرفته

واسه خواب طولانی بهتره به کمر بخوابه چون تو این حالت تمام مجرای تنفسی شون بازه وراحت نفس میکشن

سلام عزیزم مشکلی نداره فقط وقتی شیر میخوره بعد از شیر برای اینکه شیر یه موقع تو گلوش میاد نباید صاف بخوابه خودتون به پهلو بخوابونیدش و یه بالشت سفت پشتش بذارید تا برنگردد در حالت عادی موردی نداره صاف بخوابه پسر منم همینطوره .

نگران نباش گردن که بگیره سرش و تغییر میده پسر من الان به پهلو میخوابه موقع شیرخوردن بازی میکنه و تغییر جهت میده به پهلو میخوابه دستش و میکنم تو چشمم،با اجزای صورتم بازی میکنه اصلا نگران نباش

سلام به نظر من که هنوز زوده وقت داره برااین کار...پسرداداشم هشت ماهه هنوز به پهلونمیره...بالاخره یادمیگرن دیروزودداره نگران نباش🤗

دختر منم اصلا ب پهلو نمیخوابید یه طرفش بالش بزار متوجه برگرده

عزیزم خیلی زوده ک
بذار طاق باز باشه فقط گردنشو ب یه طرف بذار
پسر من یکماهه ب پهلو میشه

بچه منم صاف می‌خوابه الان دیگ صاف خوابیدن بد نیست واسش اویل ک بالا میارن میگن نباید راسته بخوابن که خفه نشن الان دیگ اشکالی نداره اون خودش اونطوری راحتره

سلام پسرمنم همینطور بود اما الان که نزدیک پنج ماهش کامل به پهلو میخابه من حتی پشتش بالشت میزاشتم که به پهلو باشه اما انقدر تکون میخورد تاباز به پشت بخابه نگران نباش درس میشه