۴ پاسخ

سلام من از 20روزگی دکتر گفت بدم تا قبل 5ماه روزی 7قطره میدادم ولی از اول 6ماهگی روزی 15قطره من بعد از ظهر میدم شبا هم خوبه که بدی جذب اهن بهتره

گلم هروقت وزن نی نی دوبرابر تولدش بشه باید قطره اهن وشروع کرد

دختر منم چون وزنش دوبرابر وزنش اولیش شده بود زودتر.دکتر با روزی ۱۶قطره شروع کرد و گفت هر۲.۳ماه۳قطره اضافه کن به۲۳..۲۴برسه

سلام معمولا قطره اهن وقتی وارد هفت شدن بهش میدن باید تا هفت ماهگی قطره آ.د بدی مثلا صبا