۱۲ پاسخ

منکه پودر فیروزه میزنم ازهمه چیز بهتره بنظرم چون قبلا پماد چن تا گرفتم از پماد سوختگی و زینک واینا اصلا خوب نمیکرد

دنبال گرم اگه باشی کرم های مختلفی هست زود بخای خوب بشه درم اید و ایروکس قاطی کن تا یه هفته بزن یا موستلا اگه پیدا کردی با سیوند قاطی کن بعد که خوب شستیش خشک کردی کامل بزن دکتر یه چیز دیگ هم گفت گفت شبریت المنیوم جی بگیر بریز لای پاش باز بزار خوب میشه برا یچه من همه رو اماحلن کردم همون درم اید ایرومس جواب داد درم اید پیدا نکردی ان ان به جاش ترکیب کن

سلام عزیز دکتر برا بچه من پماد کلاندولا نوشت عالیه بخر بزن

شیرخشک میخوره دخترم
ممنون از همتون کرم هارو امتحان میکنم

اگه عرق سوز شده پودر استفاده کن ولی بعضی وقتا هم ب تغذیه خودت مربوطه ببین چی خوردی جوش میزنه

عزیزم عکسش بفرست تا بهت بگم

سودوکرم عالیه. درجا خوبش میکنه. وقتی خوب شد برای جلوگیری از سوختگی پماد زینک اکساید فیروز بزنین. من از بدو تولد دخترم پماد زینک اکساید زدم تا حالا پاش نسوخته. زینک اکساید پیشگیریه و سودوکرم درمان

گلاب بزن خیلی خوبه

یدونه کرم کالاندولا رو تموم کردم هیچ فایده ای نداره الانم کرم سی گل میزنم اونم فایده نداره

کرم ویتامین بدن بچه رو میکشه پودر بزن با اب گرم بشورش بعد دستشویش

کالاندولا و سودوکرم

کرم کالاندولا بزن