۴ پاسخ

سلام عزیزم اینکه شکمت بزرگ میشه فشار یه مقدار به ریه میاد باعث تنگی نفس میشه ولی خب برا تپش قلب برو پیش دکتر حتما

نمیدونم عزیزم ولی تنگی نفس از نوع کمش طبیعی هست، چون جنین در حال رشد هس ولی اگه زیاده تنگی نفس تون ب دکتر حتما مراجعه کنید 😘😘🤩

شایدخدای نکرده کروناگرفته باشی بری دکتربهتره

طبیعیه عزیزم رحم بزرگ شده فشار میاد به دستگاه تنفسی باعث میشه قلبت تند تر کار کنه و نفست تنگ بشه .