۲ پاسخ

اون ک ریفلاکس دختره منم همینطوره دکتر گفت سنو بده دادم گفت ریفلاکس ...گفت بینیش کیپه و سرفه و خس خس سینه ...بعد گفت دستگاه بخارگرم بزار اتاقش بچه با فاصله ۳ متر از دستگاه فاصله داشته باشه هم سرفش هم خس خس سینه هم کیپ شدن بینیش درست میشه اسپره بینی هم داده هر ۶ ساعت ک هرچی خلط بریزه بیرون ...اون ریفلاکس پنهان ک بادرنجبویه و مثل سرماخوردگی ...

جاشو تاحدودی گرم کن بیرون نبرش ک باد اینا بهش بخوره بعده چن روز دیگه هم ک یکم ارومترشد دوش اب گرم ببرش حسابی بپیچونش بخابه انشالله زودخوب میشه فقط سرما ندیش مواظب باش