۵ پاسخ

مال من از سن سونو که ۴۰ روزش بود شروع شد تهوع خیلی بده اگه نداری خوبه که

اصولا از همون ماه اول و همزمان با بارداری شروع میشه و برای بعضیا تا ۳ یا ۴ ماه اول و برای بعضیا هم تا اخر بارداری . ولی اگه تا الان نداشتی احتمالا توی بارداریت قرار نیست داشته باشی چون دیگه نزدیک دو ماهگی هستی عزیزم

من از ۱ ماه و نیم به بعد شروع شد و بشدت معدم رفلاکس داشت ولی از هفته ۱۲ بهتر شدم

سلام من ازیه ماهگی شروع شد

حالت تهوع برای همه یکی نیست عزیزم
معمولا توی سه ماهه اول بارداری خیلی بیشتره اما بازم اصلا قابل پیش بینی نیست