۵ پاسخ

دوست عزیز لباس نازک تنش کن،با آب ولرم پاشویه کن روی پیشونیش دستمال نمدار بزار و در نهایت تا شب نشده حتما ببرش دکتر چون معمولا تب توی شب سنگین تر میشه

همین استا خوبه کولر روشن باشه لباسش مناسب باشه دست و پاهاش و خنک نگه دار

تافرداکه میبریش دکترعزیزم بهش استابده اگه شب خیلی بالارفت شیاف براش بزارزیادم گرمش نکن

ببر دکتر شاید جاییش عفونت کرده منم پسرم چندروز پیش تب کرد فکرکردم مال واکسنه ولی دکترگفت گوشش عفونت کرده.ببردکترخیالت راحتتره

اگه تب دار شیاف،بزار سوپ بد