۱۰ پاسخ

راستش من برای پسرم دستبند طلا گرفتم. به عنوان یادگاری بمونه واسش

به نظرم اگه بتونی یه تیکه طلا براش خیلی بهتر از همه چیزه

بستگی به توان مالی آدم داره یکی در حد یه سه چرخه یکی ماشین شارژی ،یا دستبند یا گردنبد طلا،سلیقه ایی و طبق نیاز بچه

طلابهترین چیزه ازاسباب بازی خیلللللیییی بهتره

خرج‌به این گرونی همون تولدی ک میگیری براش خودش کادو

منم تولد پسرم 2آبان میخام دستبند براش بگیرم

ما واسه پسرم ماشین شارژی خریدیم

من برای دخترم عروسک هوشمند خریدم چون دلم می خواست دخترم یه عروسک همسن خودش داشته باشه،ولی باز سلیقه ای هستش

من واسه پسرم ماشین شارژی خریدم،اما بدارم براش واکر مارک هولی تویز خرید خیلی دوستش داره و باهاش بازی میکنه

ما واسه پسرم ماشین گرفتیم اولش اصلا ذوق نکرد بعدش کلی بازی میکنه