۷ پاسخ

من از ماه دوم اینطور بودم .هر قرصی خوردم خوب نشد. ولی شربت مگنی میلک خوردم بهتر شدم و بعد هر وعده غذا ادامس بدون قند بجوید و وعده هاتون رو کم حجم و تعدادشو زیاد کنید

سلام،منم سوزش معده دارم به دکترم گفتم پنتوپرازول۲۰تجویزکرد میخورم بهتر شدم ،غذامیخورم نیم ساعت میشینیم بعد میخوابم مایعات مثل سوپ کمتربایدبخوری وقتی می خوابی زیرسرت بایدبلند باشه غذای داغ نبایدبخوری

من از اول درد و سوزش معده داشتم دکترم اس امپرازول ۴۰داد انصافا عالی بود یروز نمیخورم قشنگ اسید تو حلقمه انگار

منم معدم سوزش داره از معده تا گلوم میسوزه دکترم شربت داده ولی من نمیتونم بخورم تحملش میکنم فقط

سلام عزیزم اره من هنوزم دارم ۳۲ هفته ام سوزش خیلی بده همین قرصارو ب منم داده دکتر میخورم خوب میشم

منم تقریبا دوماهی میشه ک ریفلاکس معده دارم همش سرفه میکنم الان دوهفته ای میشه ک دکترم پنتوپرازول بم داده میخورمشون بهترم..ولی باید ادامه بدم فعلا

عزیزم اصلا به هیچ عنوان قرص سرخود نخور
حتما با تجویز پزشک دارو مصرف کن
من از قبل بارداری خیلی وقته که مشکل معده دارم دکترم شربت آلومینیوم ام جی رو گفته که بخورم
غذاهایی که اسید معده رو تحریک میکنه نخور
ترشیجات،نوشیدنی های گازدار اینجور چیزا رو نخور