۶ پاسخ

واسش از این ۳چرخه ها بخرین دختر من بعد یک هفته راه افتاد از ۱۰ماهگی راه میره

سلام گلم منم نگران دخترم بودم دختر منم الان دو هفتس راه میره
ببین خیلی تشویقش کن ایستاده بذارش بگو بغل بغل تا بیاد بغلت چن قدم که برداشت حسابی تشویق کن و خودش که بفهمه داره راه میره خوشش میاد
دختر من چن روز بود خودش از رو زمین بلند میشد دیگه کم کم راه افتاد خودش مشتاق شده بود
اگه خیلی تمرین کنی باهاش زوود راه میفته من براش ازین سه چرخه ها هم نگرفتم
اما اگرم نرفت هیچ غم نخور تا 18 ماهگی فرصت داره

خوبه که ماشالله دیگه کم کم راه میره شباپاهاشوباروغن سیاه دونه چرب کن یه چی که دوست داره جلوش بزارروبلندی مثله چن تابالش بزاراون چیزی روکه دوس داره بزارروبالشتاتاقدم برداره بیادسمتش

کاری نمیخواد انجام بدی ...فقط به بچه اصرار نکن خودش یهووی راه هم میره

پسر منم سه روز دیگه یکسالش میشه میترسه. و به دیوارو مبل میگیره ولی دستشو ول نمیکنه

عزیزم تا 18ماهگی وقت داره