۴ پاسخ

تغذیه شما روی بچه اثرشو نشون میده گرمی یا چیزایی که حساسیت زا هستند نخورید مثل موز و انجیر، کاکائو
صورتشو بوس نکنید چون خیلی حساسه
پارچه ای به صورتش کشیده نشه
پسر منم همینطور بود البته بیشتر صورتش. دکتر این کرم رو داد خیلی خوبه

عزیزم اینجور مواقع قدیمی ها میگن داره گوشت میگیره یعنی داره چاق میشه
دختر منم اینطور میشه گاهی که خودم میدونم هر وقت خیلی جاشو گرم کنم اینجوری میشه یا خودم خیلی گرمی بخورم
جاشو خنک نگه داره هر سه روز یه بار ببر حمام( فعلا هوا خوبه زمستون شد اون موقع هفته ای یه بار ببر ) اگه دیدی خوب نشده ببر دکتر

شاید چیزی خوردید شما رو اذیت کرده بدن بچه ریخته بیرون.

عزیزدلم بچه پوستش حساسه شاید به چیزی حساسیت نشون داده یه دکتر ببری نشون بدی ضرر نداره به دلت هم بد راه نده..