۴ پاسخ

سلام عزیزم .معمولا میگن ادامه بده.چون با این چیزی ک میگی قطع ک کردی برگشت داد باید ادامه بدی ولی حتما با دکترم یه مشورت بکن.زنگ‌بزن تلفنی بپرس ببین چی میگه. انشالله زود خوب شه دیگه حتی قرص نخوره خودتم رعایت کن رژیمتو خیلی خیلی تاثیر داره .

دکتر دختر من گفت فقط دوهفته قرص امپرازول بده . من سعی کردم با زژیم خودم حال دخترمو بهتر کنم که مجبور نباشه قرص بخوره

دکتر من هم چیزی نگفت ولی بپرس ازش چون حتی برای آدم بزرگ هم مصرف زیاد امپرازول خوب نیست معمولا یک یا دو دوره میدن و بعد قطع می کنن

اگه با دارو اروم تره و بهتر میشه ادامه بده براش
منم دخترم برا رفلاکسش چند ماهه بهش دارو میدم وقتی میدم اروم تره