۶ پاسخ

خب چرا دکتر نمی‌بری تب نشونه عفونت بدنه

نمیدونم اعتقاد دارید یانه اما دعای نور رو بالا سر بچه ای که تب داره بخونید تبش قطع میشه.من خودم اعتقادی نداشتم اما یه بار هر کاری کردم نشد گفتم این یدونه رو هم امتحان کنم که واقعا نتیجه داد.

رو شکمشو کشاله ران و زیربغلش دستمال ولرم بزار

گل ختمی دم کن و صاف کن پای بچه رو بذار توی آبش تب پایین میاره

پسرمنم همینجور بود تا یک هفته دستم بند بود عطمن ببرش دکتر

عزیزم‌منم دخترم مثل شما بود روش سنتی بهترین کار از دارو بردم پیش یه مرده هست تو روستا دماغش فوت کرد درجا تب ۳۹ درجه اومد پایین مثل دماسنج افت کرد اگه متوجه شدین من چی گفتم‌حتما ببرینش تب رو به کلی قط میکنه خوبم هست