۴ پاسخ

چون زیر یکماهه عرق نعناع و .. ندی بهتره.قطره ی کولیکش رو عوض کن.من کولیف میدادم فایده نداشت بچه زور میزد و بخودش میپیچید دکتر عوض کرد روتفلور داد خیلی بهتره.خودت عرق نعناع بخور .زیره دم کن بخور هم شیر رو زیادمیکنه هم نفخ رو ازبین میبره.شوید بجوشون بخور.قرص دایمیتیکون جویدنی بعداز غذاهای سنگین بخور

ب دستات کمی روغن زیتون بزن آروم از بالا ب پایین دستتو رو شکمش بکش بعد بافاصله یکی دوسانتی از نافش جهت حرکت عقربه های ساعت ماساژ بده و بعد با یه دستمال دور شکمش بپیچ..سعی کن طوری بغلش بگیری ک شکمش ب شکمت بچسبه..شکمشو تو کف دستتون حالت هواپیما ک تو همین برنامه هم یادداده بگیر..یه نبات داغ درست کن ۳قطره عرق نعناع بریز بده بخوره خودت هم عرق نعناع بخور..یا دمنوش نعناع..فکرکن ببین چی خوردی ک باعث نفخش شدی..دیگه اونو نخور..کلا تو خوردنت ک دقت کنی ببینی بچه ات ب چی حساسه و نفخ میکنه کم کم میتونی ب نفخ نکردن بچه ات کمک کنی

وقتی شکمشو ماساژ دادی بعد از یکی دوبار ک دسستو رو شکمش کشیدی خیلی آروم پاهاشو سمت شکمش خم کن..بعدشم سعی کن موقع شیر دادن حداقل بعد از ۵دقیقه آروغشو بگیری و دوباره شیر بدی

شکمش اروم ماساژ بده دمر بگیرش رو دستت کمرش بمال .حتماآروغش بگیر .پشت هم شیرش نده ..کولیک یه چیز رایج بین بچهاس تا ۴ ماهگیم هست معمولا