۹ پاسخ

اصلننننن نگران نباش
این سن بارداری خیلی خیلی زوده برای رویت جنین
نمی فهمم چرا بعضیا اینقدر راحت دل مادر باردار رو خالی میکنن، انگار نه انگار استرس و نگرانی براش بدتر ه
برا منم اولش که آزمایش دادم خیلی راحت گفتن ممکنه خارج از رحم باشه ولی خداروشکر نبود و فقط یه حدس رو به زبون آورد که چند روز حال من رو خراب کرد نتیجه اش هم هیچی جز استرس الکی نبود.
توکل به خدا بعد از هفته هفتم برو انشالله صدای قلب نازنین ش رو هم بشنوی و خیالت بابت کوچولوی قشنگ و قوی ت راحت شه، گرچه مادری همیشه همراه نگرانی ه ولی سعی کن خیلی خودت رو اذیت نکنی که علاوه بر خودت اون فسقلی هم اذیت میشه.

واخیلی زوده چه دکترمزخرفی چقدرزودنظرداده عزیزم توکلت به خداباشه

خیلی زودرفتی تو۸هفته برو

مطمعن باش ۱۰روز دیگه که میری همه چی اوکیه،زود رفتی عزیزم

سلام دوستم خبری ازنی نیت بهمون بده نگرانتیم حالش خوبه شکرخدا؟

سلام.اولین روز آخرین پریودت کی بود؟آره ۵ هفته خیلی زوده تا دوازده هفته هم ممکنه طول بکشه,اگر خونریزی نداشتی صبر کن ایشالا تشکیل میشه,منم منتظرشم

سلام عزیزم نگران نباش برا منم همینو گفته بودن تو هشت هفته رفتم تشکیل شده بود اصلا استرس نداشته باش

من ۶ هفته ام کامل بود رفتم سونو گفت ساک وکیسه زرده هست ولی جنین دیده نمیشه گفت خیلی زوداومدی.حالا فردا یاپس فردامیخوام برم واسه تشکیل قلب ببینم چخبره

احتمالالقاحت دیربوده اصلانگران نباش