۴ پاسخ

تو یه ماهگی همینجوریه کم کم خوب میشن هرچی سن شو بره جلوتر ،غصه نخور منم همینجوری گریه میکردم ماها خوب نخوابیم عصبی میشیم چون با ورود بچه همچی قروقاطی میشه مث قبل نه خواب راحت داریم نه چیز دیگ اینام میگذره عزیزم

خب بهترشبامیخابه

سلام عزیزم سعی کن باهاش کنار بیای دختر منم همینجوریه اوایل ایتقد حرص میخوردم الان دیگه عادت کردم کل شب دو ساعتم نمیخوابه. طول روز هم فقط بغل خودم میخوابه به محض این که بزارم زمبن یا بدم کسی دیگه بیدار میشه

عزیزم درکت میکنم...پسرمنم همین جوره...
بازی ماساژ دادن بغل کردن تاب دادن دوساعت هرکاری بگی میکنم اقانهایتا5دقیقه بخابه..خابش هیلی کمه