۵ پاسخ

میدونم عزیزم خیلی سخته من ک افسردگی گرفته بودم تا صبح گریه میکردم اگه میخوای خوب شه هرشب ۵سی سی بی بی کر بهش بده و هر ۸ساعت بهش گریپ میکسچر بده اگه بتونی هرشب ساعتای ۱۲ببریش حموم هم دیگه شبها میخوابه هم دل دردش خوب میشه فقط باید مواظب باشی سرما نخوره من با پسرم همینکار کردم خوب شد اینم دوتا از دکترا بهم گفتن حمومش بده

قطره بیبی کر وافشره نعنا،خوبن

حتما بزار اروغ بزنه شکمشو با روغن بمال ب روی شکم رو دستات بخابون تکونش بده صدای سشوار با جاروبرقی ارومشون میکنه

شیر خشک خودش نفخ داره بخاطر سنگین بودنش یکم شکوفه های نارنج بجوشون بایکم نبات بهش بده بخوره عالیه

سلام عزیزم خسته نباشی . شاید رفلاس داره