۱۴ پاسخ

قطعا فردا قشنگ ترین روز زندگیته عزیزم امیدوارم نی نی خوشگلت صحیح و سالم بغل کنی و تمام این ترس و استرس ها ارزشش داره

من 24ساعت تواتاق دردبودم اخرش نشدرفتم سز انقدخوشحال بودم میگفتم کی شکمموپاره میکنن پسرموببینم اصصصصصصلانترس...فردابهترین روززندگیته بدون دردسرودردبچتوبغل میکنی عزیزدلممم...خداروشکر طبیعی نیسی😀

ببین از من به تو نصیحت من مثل چی از ترسی دستوپام میلرزید از ترس فشارم۶شده بود بعدا خیلی خیلی پشیمون شدم چون هیچی نفهمیدم

اصلا هیچی متوجه نمیشی که بخوای بترسی.درد قبل و حین عمل از یه امپول پنی سیلین کمتره. با مسکن ها و شیاف ها هم راحت بخواب

پمپ درد بگو بهت وصل کنن که بعد عمل کمتر اذیت شی چیزی حدود ۲۰۰تومنه

بخواب صبح زود باید بری

به سلامتي عزيزجااان، انشالله كه زايمان راحتي داشته باشي و نيني قشنگتو صحيح و سلامت بغل بگيري ♥️♥️🙏🙏 اسلا نترس و اصلا هم استرس نداشته باش، خيلي خيلي عمل راحتيه، به اون لحظه قشنگي كه قراره نيني رو بذارن توو بغلت فكر كن عزيزم همه سختيها يادت ميره

نترس عزیزم ترس نداره منم خیلی میترسیدم ولی ترس نداره

نترس عزیزم بهترین حس دنیاس. انشالله😍😍😍😍 کوچولوتو ک بغل کنی همه استرسا یادت میره

ن نترس ترس نداره پمپ درد شیاف دردت خیلی کم میکنه

وای خوشبحالت کاش من جای تو بودم

بسلامتی نگران نباش

انشالله بسلامتی نترس فقط دعاکن همین💓

توکلت بخدا باشه ب جای ترس ب‌بغل کردن نوزادت فکر کن