۸ پاسخ

عزیزم من تازه زایمان کردم .‌تو بارداریم خیلی خیلی دلستر خوردم.‌نگران نباش چیزی نمیشه.

ب نظر من ضررش بیشتر منفعتشه...

نخورید تورو خدا چیه بر وزن گیری نوزاد همه میگن خوبه دلستر پر شکر و گاز
حالا یه وقت آدم دلش خواست یکم میخوره
نه همیشه پر ضرر

من ک میخورم ضررشو نمیدونم

اره منم شنیدم من کلا همه چی میخورم

دلستری یا مائالشعیری که برای گندم باشه نه اینایی ک جدیدن میزنن همش ساندیسه با گاز

دلستر خیلی برا وزن گیری جنین خوبه. اما وزن خودتم خیلی میبره بالا

ببینین دلستر خوبه ولی صنعتیه بناش ترومام بخر پودری ک سرتا سر ویتامینه خوردن دلستر و بستنی فقط درحین زایمان بچه تپل میش و پب میکنه ولی پودرای مکمل ویتومینن