۶ پاسخ

من یه هفته هرروز خوردم ۳۰ هفته رفتم ۱۶۷۰بود ۳۴هفته رفتم شده بود ۲۴۱۰

عزیزم حیف استخوانا و دندونات نیست میخوای دلستر بخوری چون خاصیتی نداره وزن گیریشم کاذب میشه بجاش چیزای مقوی بخور

دلستر چیه همش قنده نخور بجاش ۴مغز میوه سبزیجات پروتین بخور

من شنیدم دلستر تلخ ولی دکترم میگف اینا همش الکیه فقط مسمومیت حاملگی میاره اصلا اینجور چیزا نخوردم فقط شیرو ماستو دوغو بستنی خوردم با حبوبات ک بازم مطمئنم بستگی ب ژنتیک داره چون من یکسر بالا میارم بچمم ۳۵هفته ۳کیلو ۲۰۰بود🙃

عزیزم پروتئین و مغزیجات بخور
دلستر چیز خوبی نیست

دلسترباشه تلخ و شیرین دست خودته 🤣میگن تاثیرداره