۴ پاسخ

تا چهل رعایت کن بعد دیگه باید خورد همچی اگه نخوریم تا اخر بچه نمیتونه کنار بیاد با اونجورغذاها املت کوکو کتلت مرغ ابپزشده جیگر گوسفندو گاو کباب مرغ تخم مرغ

نه خیلی به خوراکتون حواستون باشه الان بیشتر الرژی هاو حساسیت ها از همین مورد هاست.تا زمانی که شیر می دی مراقب باید باشی.

سلام عزیزم من شبایی شده ک نون و کره فقط خوردم بخاطرجوجم
آبگوشت مرغ و گوسفندالبته سیب زمینیشونمیخورم چون نفخ داره مرغ تازه سرخ میکنم ماکارانی سویاشو کم میریزم دمی گوجه یا برنج و مرغ و یا گوشت گوسفندتازه رو آب پز میکنم میخورم آخرسر ی استکان چایی بازیره دم کرده میخورم

گلم رعایت غذایی فقط تا ده روز اول خوبه. بعد اون سعی کن همه چی بخوری که معده بچه عادت کنه