۷ پاسخ

بنظرم برو دکتر طب سنتی یا متخصص زنان،سه ماه قبل بارداری ،و بیشترین رژیم برای مرد هست

رازیانه گرمه پسرم طبع گرم میپسنده.شما باید طبع سرد بخوری که احتمالا دختر بشه چون صد درصد جواب گو نیست.
ازسه ماه قبل اقدام هم خودت هم شوهرت

من که یکسال بخاطر تنظیم پریودی خوردم بعدشم باردار شدم و پسر شد ربطی نداره

ازقبل بارداری بایدسردیجات زیادبخوری من کلی دوغ خوردم وبچه م دختره

واسه دختربایدسردیجات بخوری.مثل لبنیات و...من خودمو کشتم ولی تاخدانخوادنمیشه

کی گفته رازیانه طبعش گرمه😑کلا از دوماه قبل بارداری بایدرژیم شروع کنی

رازیانه گرمه عزیزم از کی گرمی جات واسه دختر شدن جواب میده