۷ پاسخ

حتما درآرین.خصوصا برای زایمان ازکبودی زیرناخن اختلال تو بعضی علائم حیاتی رومیفهمن و کاشت و لاک نباید باشه.

من كاشت داشتم اوايل بارداري، دوتا دكتر رفتم گفتن بخاطر مواد شيميايي و بوي كاشت براي جنين ضرر داره، ريمو كردم و الان فقط لاك ميزنم

اره عزیزم هر چ سریع تر پاک کن باعث تنگی نفس میشه شاید ب ریه نوزاد هم آسیب برسون دورازجونش

من کاشت ناخن داشتم. قبل بارداری برداشتم. بوی مواد. و دستگاه uv ک میزارید برای خشک شدن ژل خطر داره

سلام نه خطرناک نیست فقط نی نی به دنیا اومد سعی کن کوتاه باشه شیر میدی اذیت نشه 👶👶

کلا لاک ضرر داره چه برسه کاشت عزیزم

فک نکنم جای نگرانی نیست