۴ پاسخ

برای تبش حداقل امشب پاشویه کنید یا آستامینوفن بدید اگر کمتر نشد تبش شیاف بزارید.
نگران نباشید. سرما خورده حتما. ببرید دکتر. دارو میدن خوب میشه. البته خیلی از دکترا به دارو دادن به بچه زیر دو سال اعتقاد ندارند و میگن میتونی شیرتون رو بدوشید و بریزید توی دماغش چند قطره. شیر مادر خودش یه نوع آنتی بیوتیکه.

این شربت سرماخوردگی بهش بدم لطفا راهنماییم کنید ۱۵روز دیگه دخترم میره تو ۵ماه

قشنگم ببرش دکتر
فعلا واسه تبش استامینوفن بده بیاد پایین
یه سرمای کوچولو خورده

قطره بینی سدیم کلراید.وقطره آستامینوفن وشربت سرماخوردگی براش گرفتم