۹ پاسخ

عزیز دلم انشاالله به زودی جاش با یه جنین سالم و سرحال پر میشه،به خدا توکل کن

سلام خوبی عزیزم چی شد شما جنین سقط شد

عزبز دلمم علاءمی هم داشتی قبلش که خودت حس نکنی بچه رشد نمیکنه؟

نری قرص بخوری ها یه سونوی دیگه برو بعد قطعی شد اقدام کن قبلا سونوی قلب رفته بودی؟

وای خدایا منم علائم ندارم ک 😭استرس گرفتم

حتما برو یه سنو گرافی دیگه هستن اینجور اشتباه کردن انشالله که اشتباه شده 🤲

عزیزم ایشالا که چیزی نیست نگران نباش من به شخصه خیلی به دستگاهای سونو اعتماد ندارم اگر میتونی باز سونو بده و اینکه اگر طوری شده باشه بچه خود به خود دفع میشه

نه اصلا فقط علائم بارداری هم قطع شده بود

یعنی هیچ علائمی نداشتی؟؟؟