۸ پاسخ

سلام بله عزیزم من استفاده کردم همش تقویتی هست چیز بدی نیست سوپرا کل دی ها یکم گرونن وبی بقیش نه

۷۸هزار تومنه بخور عالیه

قرص کلسیمه من با قرص تروییدم‌ میخورم

قرص کلسیم سوپراکل رو من هر جعبه اش 78 هزار میخرم،ویتامین D3 هم هر جعبه اش اینبار شد 34 تومن

قرص ویتامین d3 و مولتی ویتامینه، دکتر نوشته برات یا از بهداشت گرفتی؟
من کمبود ویتام دی داشتم و دکتر از همین برام نوشت روزی یه دونه تا دوماه خوردم. بسته ای سی تومن خریده بودم.

كلسيم هست عزيزم

ویتامینن دیگه بخورین به همه یه جور ویتامین نمیدن که ولی به منم مینرال ویتامین د۳داده بود نگران نباشین.

سلام خانم
قرص ویتامینD و مولتی ویتامین من از بهداشت گرفتم