۴ پاسخ

سلام عزیزم دختر من اصلا سینه نگرفت شیرخشک میدم بهش

سلام عزیزم بله من اینجوری بودم سینه را نگرفت تا سه ماهگی با شبر دوش دوشیدم با شیشه بهش دادم ولی بعد ذیگه شیر کم شد و خشک شد و حالا دیگه فقط شیر خشک‌میخوره الانم شروع کردم فرنی و حریره

دختر من اوایل سینه نمی گرفت بعد از رابط سینه استفاده کردم و ی سری وقت ها شیر میدوختم می ریختم توی شیشه یکم میخورد بعد سریع سینمو میزاشتم دهنش هی تلاش کردم دیگه بعد یک ماه سینمو گرفت

سلام اره پسر من دوماه سینمو گرفت بعدش ول کرد.منم دارم براش میدوشم میکنم تو شیشه بهش میدم.ولی احساس میکنم شیرم داره کم میشه.الان چها ماه هست دارم میدوشم.شما چندماه دارین میدوشبد