۷ پاسخ

واسه نفخ ودلدرده عزیزحان

واسه دلدرد هست نه اشتها

اصلا ربطی به اشتها نداره... اسمش هم که معلومه برای کولیک و دلدرد هستش

اون مال دلدردای کولیکیشه عزیزم وقتی دلدرنباشه بیشترمیخوره بچه

واسه دل درده ربطی ب اشتها نداره

قطره کولیکز برا دلدرده ولی کلوی کیدز ویتامینه فک کنم جای AD میدن برای رشد هم خوبه ولی من استفاده نکردم.

عزیزم من از بدو تولد که کولیک داشت میدادم عالی بود برای درمان دلدرد ولی ربطی به اشتها نداره که..وقتی دلش دردکنه نمیتونه خوب شیربخوره قطره روکه میدی اروم میشه بهترمیخوره