۵ پاسخ

سلام قطره آهن از ۶ ماهگی ولی اگر وزن فرزندت نسبت به روزی که متولد شده دوبرابر شده زودتر بهش قطره آهن بده وزن بچه هر چقدر که هست دوبرابرش قطره آهن بده
صبح زود و قبل از شیر دادنت قطره رو بده بخوره قطره Irovit قطره خوبی یعنی دکتر به پسرم داد و خوب و قشنگ میخوره

سلام قطره آهن از ۶ ماهگی ولی اگر وزن فرزندت نسبت به روزی که متولد شده دوبرابر شده زودتر بهش قطره آهن بده وزن بچه هر چقدر که هست دوبرابرش قطره آهن بده
صبح زود و قبل از شیر دادنت قطره رو بده بخوره قطره Irovit قطره خوبی یعنی دکتر به پسرم داد و خوب و قشنگ میخوره

۱۵ قطره ولی از وقتی که نی نی کمکی غذا بخوره

اهن بعداز ۶ ماهگی هست ۱۵ قطره

سلام عزیزم آهن ایرانی ۱۵ قطره
آهن خارجی یه سی سی