۵ پاسخ

جاش تنگ شده دیگه ولی همینکه کم تکون میخوره خوبه اگه کلا تکون نخورد خطرناکه

طبيعيه عزيزم ديگه جاش تنگ شده به جاي لگد بيشتر ميچرخه و حركاتش روونتر و ارومتر شده

از ۳۰ هفته به بعد چون بچه رشد کرده جاش تنگ خیلی نمی تونه لگدبزنه توکل به خدا داشته باش

دیگه جاش تنگ شده طفلی الان هفته ای 200گرم وزن میگیره اگر تکون میخوره ولی مثه قبل نیس الکی ب خودت استرس نده ولی دیدی تکون نمیخوره حتمأ برو ضربان قلبشو چک کنن دحتر من 36هفته و دوروز ب دنیا اومد باوزن 3کیلو

عزیزم .نگران نباش نی نی نازت رشد کرده وجاش کوچیکه به خاطر همین نمونه‌اش کم شده .انشالا نی نی تپل مپلی باشه