۸ پاسخ

منکه شدیدا این مشکلو دارم،نگران بچه نباش به اون آسیبی نمی‌رسه فقط خودمون زجر میکشیم،منکه فقط گلابی رسیده یکم بهم میسازه

نباید زور بزنی اگه با خورد و خوراک یبوستت بهتر نمیشه به دکترت بگو دارو بده

منم الان دوهفته هست درگیرش شدم اولا اصلا مشکلی نداشتم حالا مرتب اب میخورم و میوه انجیر خشکم میزارم تو اب خیس بخوره صبحا ناشتا میخورم ک بدنر نشم

آب زیاد بخور و هندوانه خیلی کمک میکنه
به جتین صدمه‌نمیزنه ولی باعث بواسیر میشه

ملین بخور .من ۴۰روز درگیر بودم متاسفانه ازبس اذیت شدم سه روزه باوجود بارداری لیزر هموروئید کردم.خیلی عذاب کشیدم.کاهو .آب .روغن زیتون.هرچی فکر میکنی ملین بخورنذار به بیرون زدگی برسه

باعث بواسیر یا هموروئید میشه که سخت میشه برای خودت بعدا ، درد داره خیلی ، چرب کن مقعدتو با روغن زیتون ، آب زیاد بخور ، میوه های ملین زیاد بخور

یبوست امر شایعی است ولی با خوردن میوه و سبزی و فیبر اونو به حداقل برسونین... هم یبوست باعث بیماری‌هایی میشه که می دانید و هم زور زدن در هفته های آخر میتونه منجر به آسیب دیدن کیسه آب بشه

سلام. عزیزم دکترم گفت تو بارداری چیزی غیر طبیعیه که خلاف روال معمولت باشه. اگه کل بارداریت یبوست داشتی و حالا شدید شده مشکلی نداره عادیه. فقط سعی کن چیزای فیبر دار و برگه زردآلو و انجیر بیشتر مصرف کنی. من خودم اصلا یبوست نداشتم و حالا تو سه ماه سوم دفعم روون شده تقریبا.