۴ پاسخ

عزیزم دخترمنم سه ماهه است اینطوریه دائم باید پیشس باشیم من و پدرش اشکال نداره این روزها هم میگذره بهتره پبششون باشیم و بهشون احساس امنیت بدیم .چی عزبزتر و بهتر از این فرشته ها😀😀😀

سلام بازم خداروشکر وقتی میخوابه نمیخواد کسی پیشش باشه بچه من که باید رو پام باشه تا بخوابه تا از پام پایینش میزارم شروع به گریه کردن میکنه

عزیزم طبیعیه تو این سن کامل مادرشون رو میشناسند و وابستگی شدید عاطفی دارند باهاش بازی و نوازش کنید با دریافت حس امنیت بهتر میشه

بزرگتر بشه بهتر میشه.الان خیلی به شما وابستس بچه ها تا ۶ ماهگی مادر و جزیی از خودشون میدونن.وقتی دورن احساس نگرانی میکنن