۴ پاسخ

والا من یک هفتس میدم بچم خیلی اروم شده اگه خریدی ارتودنسی باشه بهتره

سلام بله هرکی میگه بده از بی اطلاعاتیشه و شاید حسودی چون یا اجازه نمیدن دیگران به بچش بده یا خود بچش نمیگیره من هربچه فامیلمون خوردن ماشاالله همه هم بهترین فک هارو دارن غذای بچه هضم میشه از شیر الکی خوردن جلوگیری میکنه و نق نق بچه کم میشه البته نباید گشنش بزاری که پستونک بخوره در مواقع سیری منترل شده بهش بده

به نطرم سن بچه باید بالاتر باشه

من دوس نداشتم بدم میگن برا کولیک خوبه خواستم بدم هم بچم قبول نکرد پرتش میکرد بیرون.از نظر روانشناسی میگن مکیدن زیادی خوب نیس بچه توی مرحله دهانی میمونه.از نظر نظم و سلامت دندونم میگن خوب نیس ولی فک نمیکنم ازین بابت مشکلی ایجاد کنه.من کلا دوس نداشتم بچمو بسختی عادتش بدم به چیزی بعدم بسختی ازش بگیرم