۴ پاسخ

عزیزم برنج رو محدود به ۲ ۳ بار در هفته کن.نون فقط سبوس و سنگک بخور.شیرینی و ابمیوه نخور.بعد هر وعده غذاییت یک ربع اروم راه برو.سبزی بخصوص شوید ریاد بخور.بین وعده صبح تا ظهر میوه نخور بزار غروب بخور.هر روز صبح ناشتا یه قاشق روغن زیتون بخور.شب ها هم هم حتما شیر کم چرب بخور.راستی سیب زمینی و ماکارونی هم خیلی خیلی کم مصرف کن میاد پایین زود

عزیزم سعی کن برنج کم تر بخوری و اگر هم میخوری نشاشته برنج رو کاملا بگیری و نون بجاش بخوری البته اونم نه خیلی زیاد،سعی کن آجیل هایی که میخوری روزی پنج تا الی هشت تا مغز کافیه بیشتر نباشه بهتره و البته شور هم نباشه عزیزم،سیب زمینی هم خیلی قند رو بالا میبره

نوشابه و بستنی نخور عزیزم هندونه هم کم بخور قندش بالاست

برنج و نون خیلی کم بخور شیرینی هم همینطور خوب میشی