۵ پاسخ

منم ب دکترم گفتم اب نمیتونم بخورم. گف میوه های ابدار بخور مث هندونه خیار خربزه هلو

عزیزم منم اینطوری بودم دکترم گفت قرص دمیترون روزی دو تا و ویتامین ب۶ الان خیلی بهترم

منم از شیر و ماست متنفرم عزیزم،ولی شما چون به آب ویار داری سعی کن بیشتر میوه بخوری که آب بدنت تامین بشه که بعدا برات مشکلی پیش نیاد انشأالله به مرور زمان خوب میشی عزیزم

عزیزم شیر طعم دار بگیر منم از شیر بدم میومد ولی شیر موز یا شیر توت فرنگی و...میخوردم

اولشه ... خوب میشی