۶ پاسخ

سلام گلم نه ولی بستگی به جاییی میری داره تغریبا میگن ولی احتمال خطا توش زیاد جنسیت دقیق بین ۱۸ تا ۲۰ هفته هستش

عزیزم طبق چیزی که من شنیدم توی ۱۳ هفته احتمال میدن جنسیت و ولی اینکه احتمالشون چقدر درسته به تبهری که دکتر سونوگرافیت داشته باشه داره

با احتمال میگن ، قطعی توی انومالی مشخص میشه البته آزمایش سلفری هم جنسیت رو زودتر مشخص می کنه

ممکنه احتمالی جنسیت جنینو بگه البته خودتون بایدبپرسین

اره دقیقه دکترخوب باشه

شاید بگه ولی زیاد قطعی نیس