۳ پاسخ

سینه درد هم مهم نیست منم خیلی جدی گرفنه بودمش دگتر گفت خیلیا اینم ندارن اصلا ربطی به بارداری نداره .علائم هم هی میرن هی میان فکر بیخود به خودت نده گلم

ضربان قلب بچه تو هفته ی شما بالاس دوباره تو غربالگری که بچه درشت تر میشه کمتره غربالگری دوم هم کمتر از غربالگری اول میشه ضربان چیزی نیست که نگران باشی براهمه مهینطوره

عزیزم اگه علاعم و داشتی و یهو علاعمت از بین رفته برو یه سونو بده خیالتم تخت میشه هفتت پایینه فقط با سونو مشخص میشه وضعیت نینی💜ایشالا کا جیزی نیست نگران نباش.