۱۴ پاسخ

خدا رو شکر عزیزم بدن هرکس یه جوری هست نگرانیت برای چیه!!

سلام من هم اصلا تهوع نداشتم.. ما جز خوش شانس هاییم

همه شبیه هم نیستن حتما خوش ویار هستین خداروشکر که ندارین منم خودمم ندارم ولی از هفته هشتم یکم به بوها حساس میشین

خیلی خوبه عزیزم برو خدارو شکر کن که حالت تهوع نداری اگه داشتی کلافه میشدی
بعدش هم گلم قرار نیست که همه حالت تهوع داشته باشن علاییم هر خانم متفاوته

اره هستن کسایی که اصن ندارن شایدم بعدا شروع شه براتو نگران نباشین 🤐

طبیعیه عزیز.توروخدا واسه منم دعاکن حامله بشم

منم اخرهفته ششم و ندارم خداروشکر

من از هفته هشتم به بعد شروع شد الانم چند روز یکبار میاد دوباره ولی انشالله شما خوش ویار باشی

اره خب نگرانی نداره من دوتابارداری داشتم اصلا حالت تهوع نداشتم درضمن حالت تهوع توماه سوم و چهارم بیشتره نگران نباش

برو خدا رو شكررر كن
من روبه قبله ام از تحوع
حاضرم نيست ساعت خوب باشم در روز

من تا دو ماهگی نداشتم

سلام عزیزم
منم حالت تهوع ندارم
طبیعیه نگران نباش
یکی داره یکی نداره
خداروشکر ما نداریم

سلام عزیزم منم هفته هشتم هستم نه ویار نه حالت تهوع هیچی ندارم همه میگن ایرادی نداره اما منم مثل شما خیلی استرس دارم 😕

خوش بحالت من ک انقد تهوه دارم خیلی کلافعع شدمم 😐😑