۶ پاسخ

عزیزم همیشه سعی کن همون مقدار ک دکترت میگه استفاده کن،ن بیشتر ک خدای نکرده ی وقت ضررنداشته باشه،چون وقتی دکترت میگه اینقدرباید بخوری چون شرایطت بدنیت و میدونه ک میگه،ن کمترکن اون میزان و ن بیشتر،از31هفته گفته ک بخوریعنی بچه ازاین ب بعدوزن میگیره،تغذیه ات و تاآخربارداری درست و مناسب کن،چیزای مغزدارومقوی بخور،سبزیجات و لبنیات،ماهی،دیگه خودت بهترمیدونی چیامقوین،تااآخربارداریت بخور

وا وزنش که خوب بوده😐

اين وزن كه خوبه
چراگفته كمه؟

دکتر به منم داده.. من اصلا اضافه وزن ندارم.. ولی تا اینو میخورم حالم بد میشه از بوش بدم میاد.. تو چه جوری میخوریش؟!

ویتامین میترال هم خیلی خوبه بهداشت میده من خودم خوردم حتی ب خواهرم که بچه نداره دادم خورد چاق شده

ترومام و چقد میگیرین؟قیمتش چقده؟داروخانه ها دارن؟