۸ پاسخ

پسر منم 13بود هم دستگاه اوردم خونه سه روز هم اب خیار کم کم بهش دادم هم دکتر قطره زردی داده بود بهش.

چیزای سردی بخور زود به زود شیر بده بزار دفع کنع

سلام خنکی بخورخودت

بستری نمیخواد اما لازمه تو دستگاه بمونه اجاره کن بیار خونه خودشون ازمایش میکنن از بچه و میگن چقدر تو دستگاه باشه

سلام من با ترنجبین و قطره بیلی ناستر زردی پسرم پایین امد
هم خودم هم پسرم ترنجبین خوردیم
گرمی نخور اصلا بدنشم با عرق بشور

نه بستری نمی کنن برو کالا پزشکی ها دستگاه بگیر ببر خونه.لباساش درمیاری با چشم بند میزاری زیر نور پوشک تنش باشه ها.بعدم چیزای سرد بخور خاکشیر باعرق کاسنی شیر خشت هم میگن از داروخانه بگیری.شیر هرچقد زیادتر بخوره پی پی کنه زود خوب میشه

خواهر من بچش زردیش زیاد همه کار کرد اخرسر مجبور شد شیرخشک بهش بده الان دوماهشه خوبه خوب شده همه شیر مامان شو میخوره هم شیرخشک

باید بزاریش زیر دستگاه