۹ پاسخ

سلام عزیزم ..من بخاطر بارداری نخواسته ده روزه که دخترم ازشیر گرفتم یکسال ودوماهه اس شیر خشک وپاستوریزه نمیخورد شب که خوابید خوابش عمیق شد گذاشتم دهنش گرفت والان میخوره شما هم توی خواب عمیق امتحان کنید شاید دوباره کوچولوتون شیربخوره

بعد یک سالگی شیر خشک بالای یک سال باید بگیرین. شیر گاو آهن نداره

به لثه هاش روغن بادوم شیرین بزن زدار جوونه بزنه

واسه دندونه عزیزم

شیر خشک بالای یه سال باید بهش بدی اگرم دستاش همش تو دهنشه مال دندونه

سلام عزیزم گل پسرتون داره دندون درمیاره وانشاالله که دندونش دراومدخوب میشه بهش برای اینکه ازدردلثه اش کم بشه استامینوفن بده وگوشت روکباب کن بده دستش

مشکل منم همینه واسه دندونه پسر منکه دوروز اصلا لب نزد حتی تو خواب الان میریزم تو سرلاک یا شیرو بیسکوییت درست میکنم انگار سرشیشه لثه رو اذیت میکنه

دختر منم اینجوری میکرد اصلا لب به شیر نمیزد بردم متخصص کودکان بهم گفت عیب نداره آهن و ویتامین و خوب بده تو غذاهاش شیر پاکتی بریز مطمعن باش بهتر از شیر خشکه منم روزی یبار اونم به زور بهش شیر خشک میدم .

شیر خشک بالای یکسال باید بدی بعد شاید داره دندون در میاره